Forum

➤ Мачови И Фидер Пр...
 
➤ Мачови И Фидер Пръчки ➤ Качествени Продукти ТОП Цени ☛ Piranite.com
➤ Мачови И Фидер Пръчки ➤ Качествени Продукти ТОП Цени ☛ Piranite.com
Group: Registered
Joined: 2021-10-27
New Member

About Me

И още - избор на примамки с устойчива работа при по-бавно въртене на макарата. Изискването за по-бавно водене предполага намаляване теглото на примамката, иначе тя непрекъснато ще се закачва за препятствията. Затова всеки може да прецени колко навива макарата му и как да върти, та примамката да се движи с 25 см/сек. Не подценяваме и значението на риболовните дрехи и колко важно е те да бъдат водоустойчиви и функционални за предстоящия риболов,за това Ви предлагаме най-доброто от водещите марки . Тази година навършваме 10 години на профилния пазар, като през това време сме полагали всички усилия винаги да отговаряме на Вашите изисквания и да Ви предоставим продуктите, от които се нуждаете. Нашият магазин е ориентиран към всички риболовци, като асортимента от продукти обхваща почти всички аспекти на риболова. Всеки риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари ще ви предложи примамки и стръв за риболов. Сайт за онлайн риболовни принадлежности, риболовно оборудване, риболовни аксесоари и всичко за риболова. Пазаруването в онлайн магазина е лесно, бързо и удобно. Стремим се винаги да предлагаме само продукти с най-високо качество и по възможност да избягваме всякакви компромиси в това отношение.В магазина ще бъдете обслужени от внимателни и добре обучени продавач-консултанти , който спомагат на всички свой клиенти да ловят повече риби при по- добри условия с необходимия комфорт.  
  
За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на вибратори, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт. Мегафишинг БГ ЕООД е директен вносител на марките KORDA, GURU , Mainline, FOX, MATRIX, Prologic, което позволява на Вас - нашите верни клиенти да намерите на достъпни цени стоките от тези марки. Остава само да разгледате внимателно категориите и списъка производители и да си поръчите предпочитаните от Вас видове. Известно е, че всяко твърдение за риболов е ограничено от конкретни обстоятелства, тоест не се явява абсолютна истина, е само относителна. Това са истинските запалени рибари, които са готови да седят с дни на едно място, над мост, само защото е чул че там сомовете са огромни. Понякога човек стой над водоема с часове, по запалените биха казали дни, за да хванат една едничка рибка, но тя да бъде изваде с ръцете им. Много по-лесно би било да се купи нещо от риболовен магазин , но тогава няма тръпката на улова, тръпката от това да бъдеш хищник готов да издърпа жертвата.  
  
Най-интересни са приказките на рибарите за техния риболов, които могат да бъдат сравнени единствено с разказите на средновековните рицари, които в романите си описвали крилати чудовища и дракони, но всъщност са били мъртво пияни и са им се привиждали разни чудории. Макари, въдици, влакна, палатки, сигнализатори, изделия за къмпинг, риболовни принадлежности за фидер, риболовни куки, монтажи, джиг куки, меки пластмасови примамки, воблери, примамки, захранки, щеки, примамки, риболовни принадлежности за хищни риби, професионални принадлежности за спортен риболов, както и други продукти, които можете да намерите в нашия онлайн каталог и за които имаме изключителни цени посредством магазина Big Fish. Тази комбинация осигурява много добро поведение на пръчката и отличен баланс по време на риболов, дори и за неопитните риболовци. Те са много удобни,лесно могат да се скрият, това е добро съотношение на цена/ продукт. Желаем да Ви предоставим специализирано съдействие преди закупуването на продукт от нашия магазин, като разделът Контакт е много полезен, както преди покупката, с оглед получаване на съответните информации, така и след закупуването на определени продукти, като екипът Big Fish се опитва да Ви отговори веднага на всякакъв сезиран въпрос.  
  
Ако мястото ни е добре познато, можем, разбира се, веднага да започнем да замятаме надалеч. За разлика от другите online риболовни магазини изпращаме риболовните стоки веднага! За ваше удобство ние отворихме фирмени магазини в най-големите градове на България - София, Варна и Пловдив. В нашите фирмени магазини ще намерите почти всичко, което ние предлагаме. Местоположението им ще намерите по-долу в тази страница. В магазина ще намерите продукти на повечето известни марки в риболовния бранш. При нас може да откриете световно известни производители като Shimano, Rapala, Tica, Salmo, Colmic, Daiwa, Ryobi, Filstar, Mepps и много други. Електронната търговия се намира на първите места в предпочитанията на встрастените рибари и не само, като днешните тенденции ни показват, че 6/10 лица търсещи подобен вид продукти биха предпочели да ги купят от Интернет. Нашите цифри наистина са впечатляващи, като за близо 10-те години активно участие в подобряването на търговията с риболовни продукти, влизайки в контакт с хиляди клиенти, желаещи да намерят надежден партньор.

Location

Occupation

jarko-merch.news
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:

Please Login or Register